WORKSHOP cu Lorant Leo Lantos
De la ora 13:00
20 RON

Va asteptam cu drag!

Lorant Leo Lantos
Dupa numeroase colaborari,workshopuri, si proiecte de dans in tara,Leo a ajuns sa fie activ si in afara Romaniei avand proiecte artistice cu agentii de entertainment din Grecia, astfel reusind sa deschida portite si altora din lumea artistica. Sub indrumarea lui au crescut multi dansatori si trupe de dans cu care a ajuns pepodiumul numeroaselor Campionate atat Nationale cat si Internationale (Hip Hop International Romania, World Of Dance Romania, Dancestar Romania,Bounce International Romania, The Game International Romania).
Leo in present se mandreste de licenta de arbitraj National, Hip Hop International Romania si este Co Founder si Instructor/Coregraf la ‘’Jump In Dance Company’’,Romania.
La baza cursurilor sustinute de Leo sta tehnica ,muzicalitatea si personalitatea. Ajuta dansatorii in abordarea corecta a stilurilor de dans si totodata la crearea si schimbarea atmosferei in interpretare muzicala. Atitudine si perseveranta.

Categories: Studio Events

Related Posts

Studio Events

Audition Day

ARE YOU READY?!🔥🔥🔥 AUDTITION DAYBF TEAM ROMANIA16.02 Sambata 14:00 ❗️AUDITII !❗️In data de 16-Februarie se vor desfasura preselectiile pentru Bounce Factory Team RO ,primul proiect al grupei selectate fiind International-World of Dance Italy -ShowcaseAuditiile vor Read more…

Studio Events

Workshop cu Simone Ginanneschi

WORKSHOP cu Simone Ginanneschi Art Director of Bounce Factory Rome De la ora 13:00 20 RON Va asteptam cu drag!

Studio Events

WORKSHOP CARITABIL

Crăciunul înseamnă mai mult „a da” decât „a primi”. Actul de caritate este un act de bunatate, din ceea ce avem- ajutam pe altii. Un gest caritabil poate demonstra ca lumea, oricat de intunecata nu Read more…