WORKSHOP cu Lorant Leo Lantos
De la ora 13:00
20 RON

Va asteptam cu drag!

Lorant Leo Lantos
Dupa numeroase colaborari,workshopuri, si proiecte de dans in tara,Leo a ajuns sa fie activ si in afara Romaniei avand proiecte artistice cu agentii de entertainment din Grecia, astfel reusind sa deschida portite si altora din lumea artistica. Sub indrumarea lui au crescut multi dansatori si trupe de dans cu care a ajuns pepodiumul numeroaselor Campionate atat Nationale cat si Internationale (Hip Hop International Romania, World Of Dance Romania, Dancestar Romania,Bounce International Romania, The Game International Romania).
Leo in present se mandreste de licenta de arbitraj National, Hip Hop International Romania si este Co Founder si Instructor/Coregraf la ‘’Jump In Dance Company’’,Romania.
La baza cursurilor sustinute de Leo sta tehnica ,muzicalitatea si personalitatea. Ajuta dansatorii in abordarea corecta a stilurilor de dans si totodata la crearea si schimbarea atmosferei in interpretare muzicala. Atitudine si perseveranta.

Categories: Studio Events

Related Posts

Studio Events

Daniel Milan – Workshop

Daniel Milan – Workshop Sambata September 21 Start 17:00  Fee: 50 RON  www.bfdancestudio.ro

Studio Events

Open day & Audition 2019/2020

OpenDay & Audition 2019/2020 OPEN DAY – NEW SEASON 19/20 Classes:▪️Simone Ginanneschi ▪️Mark Magsino ▪️John Erik Dela Cruz▪️Raymond Ogbogbo ▪️Blanka Szabo ———- 🚨 AUDITION 🚨For the new BF Team Romania! ATTENTION: Audition is open to Read more…

Studio Events

Jump in Crew

Dance Session withJUMP IN CREW Start 18.00 Bounce Factory Dance Studio Romania